Bloemwerk in opdracht

“Als gediplomeerd bloemstylist werk ik met liefde en aandacht aan het bloemwerk. Ik gebruik verse natuurlijke materialen die ik zodanig behandel dat jij zo lang mogelijk plezier hebt van jouw bloemen.”

Jouw unieke bruidsboeket, podiumstuk, persoonlijke bloemsieraad of sfeervolle tafelbloemstuk begint met het delen van jouw wensen. Samen komen we tot een kader voor de uitwerking van jouw opdracht. Dat geldt ook voor passend rouwwerk of bloemen voor andere speciale gelegenheden.

Bruidswerk

Jouw bruidsboeket maakt jouw trouwdag af. Tenminste, als het boeket goed afgestemd is op jouw wensen en persoonlijkheid. Maar smaken en budgetten verschillen. Gelukkig kan er heel veel.
Laat me weten wat jij wilt, zodat jij geen stress hebt over jouw bruidsboeket.

Afscheidsbloemen

Van welke bloemen hield jouw dierbare van wie je afscheid moet nemen? Wordt het afscheid een viering of een sobere bijeenkomst? Ook bij rouwbloemen kan en mag er veel. Een kleurrijk boeket, een bijzondere vorm, puur natuur of juist niet…
Ik help je graag bij het maken van deze moeilijke keuzes.

Bijzondere gelegenheden

Geef je een feest, organiseer je een evenement, of wil je een bedrijfsruimte opfleuren? Samen kunnen we ideeën uitwisselen over de gewenste stijl, wat er kan binnen het beschikbare budget, enzovoort. Zijn we het daarover eens geworden, dan ga ik graag voor je aan de slag.

%d bloggers liken dit: