Workhops op maat

Kom je naar
Pluktuin Maarsbergen Maarn
of zal ik naar jou toekomen?

Bloemen maken blij!

Wil jij een creatieve bloemworkshop volgen, met vrienden, familie of collega’s? Ervaar hoe ontspannend het is om creatief en met je handen bezig te zijn met natuurlijke materialen.
Ervaring is niet nodig om met een geweldig werkstuk naar huis te gaan.
In de bloeiperiode van mei/juni tot en met september is het, op basis van beschikbaarheid mogelijk om zelf te plukken in de pluktuin.

Workshop Korenschoof plukboeket
Iedere bloemist maakt dagelijks flinke aantallen korenschoof boeketten. Boeketten die geschikt zijn om zo in een vaas te zetten. Wil jij dat ook in de vingers krijgen? Volg dan deze workshop van 2 uur.
Groep vanaf 6 deelnemers: € 25,– p.p. (exclusief materiaal).
In het seizoen kan je dit combineren met zelf plukken in de tuin: 15 stelen voor
€ 10,– p.p.

Workshop Natuurlijke schikking
In een schaal, pot of mand leg je de mini-tuin van jouw dromen aan. Laat je fantasie de vrije loop of werk aan de hand van een voorbeeld. Iedereen werkt in basis met dezelfde materialen, maar je zult zien dat alle tuinen verschillend zijn als je klaar bent. Duur workshop: 2 uur.
Groep vanaf 6 personen: € 40,– p.p. (inclusief alle materialen)
In het seizoen kan je dit combineren met zelf plukken in de tuin.

Workshop Bloementaart
Zet een taart op tafel die niet binnen een dag op gaat! Compleet verzorgde sessie, inclusief alle benodigde materialen: bloemen, afwerking en serveerschaal. Feestelijker wordt het niet. Duur workshop: 2,5 uur.
Groep vanaf 6 personen: € 45,– p.p. (inclusief alle materialen)

Workshop Overdadige barokschikking
Wil je een overweldigend bloemwerk maken, waar je naar blijft kijken? Dan is een barok bloemwerk het helemaal. Alle kanten van dit werk zijn anders en niets is te gek. Je kan helemaal los gaan met bloemen, fruit/groente, veren en meer. Duur workshop: 3 uur.
Groep 6-7 personen: € 65,– p.p. (inclusief alle materialen)
Groep vanaf 8 personen: € 55,– p.p. (inclusief alle materialen)

Workshop Kransen maken
In een middag/avondvullende workshop maak je een krans die mooi indroogt, waardoor deze lang aantrekkelijk blijft om naar te kijken. Denk aan een herfst- of kerstkrans met eucalyptusblad, bessen en andere materialen uit het seizoen.
Duur workshop: 3 uur.
Groep 6-7 personen: € 50,– p.p. (inclusief alle materialen)

Schrijf je in op een van de data op de workshopkalender of neem contact met me op voor een bloemworkshop op maat. Voor jezelf of om kado te geven.
Want… wie wordt er nou niet blij van bloemen?

%d bloggers liken dit: